*** Водещите вечерни новини на 20 април ***   *** Слуховете около

...
*** Водещите вечерни новини на 20 април ***
  ***
Слуховете около
Коментари Харесай

Водещите новини! Шойгу в бункер? Стефан Янев – лоботомиран? Кулеба за българското правителство: странна позиция

*** Водещите вечерни вести на 20 април ***

 

***

Слуховете към ориста на съветския министър на защитата Сергей Шойгу не престават да вълнуват интернационалната общественост. С едно-единствено изключение, военният министър не се е появявал в общественото пространство от март.

Към днешна дата слуховете по адрес на Шойгу са най-малко няколко, единият от които е, че се укрива в нуклеарен бункер.

***

„ Ако използваме неговата изразителност, теоретично има различен вид, изцяло вероятен, в който Янев е лоботомиран. Дали пък да не го приключим по-бързо политически, че да не се мъчи толкоз? Поне малко позор нямат ли тия путински матрьошки, скрити зад " национално-консервативни " приказки? “

***

***

Позицията на българското държавно управление е странна - някои членове са " за ", а други " срещу " изпращането на военна помощ за Украйна, тъй че е в ръцете на българския кабинет да реши дали да даде оръжие или не. Това съобщи в " Светът и ние " по Българска национална телевизия  украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба.

***

„ В Бородянка... Както в Буча и доста други градове на Украйна. Историята няма да не помни военните закононарушения, осъществени тук. Не може да има мир без правдивост ", написа Мишел.

***

Иван Фьодоров, кмет на Мелитопол, който сега е под контрола на съветските сили, съобщи, че в случай че България и Унгария не окажат военна помощ на Украйна, войната ще пристигна и при тях.

„ Те би трябвало да схванат някои доста елементарни неща. Ако не поддържат Украйна войната ще стигне до Унгария и България. Никой не вярваше допреди два месеца, че Путин може да стартира пълномащабна война във европейска демократична страна като Украйна. Сега тези две страни не имат вяра, че е допустимо тя да стартира при тях, само че е допустимо “, съобщи Иван Фьодоров, който приказва пред комисията по външни работи на Европейския парламент.

***

„ Една победа на Русия в Украйна, подчиняването на Украйна, ще породи нови упоритости на съветския президент, в това число и опит да предизвика членки на НАТО “.

***

Във видеозапис Серхи Волина твърди, че в региона на завода леговище са потърсили към 500 ранени военни и стотици дами и деца. В отговор на съветския ултиматум да сложат оръжие майорът съобщи, че няма да се предадат, само че прикани за интернационална помощ.

***

***

Убиха служащ във плантация в казанлъшкото село Енина, оповестява Нова телевизия. 

Престъплението е осъществено в нощта против сряда, като жертвата - 47-годишен мъж, е прострелян в главата.

***

„ Не съм изумен от това, което се случи. Предвидимо беше, че прокуратурата ще си затвори очите “, сподели в ефира на NOVA Евгени Марчев, който е станал жертва на полицейското принуждение зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените митинги през юли 2020 година.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР